Aquaparkok: mennyire lehetnek versenyképes alternatívái a strandoknak?

Aquapolis Szeged

A fürdővilág sokat fejlődött az elmúlt években. Létesítmények korszerűsödtek, bővültek, alakulták át és Magyarországon is megjelentek a vízi élményparkok. Önök szerint mit tudnak kínálni az aquaparkok? Mennyire lehetnek versenyképes alternatívái a strandoknak? Honlapokat böngészve nem könnyű a választás, de a termalfurdok.com segítségével utánajártunk, melyek a legkedveltebb szolgáltatások.

Aquaréna Aquapark: A tapasztalat, hogy a belépő megfizetésével egész napos csúszdapark használatot vásárolnak a vendégeink, elsősorban ezért érkeznek hozzánk. A szezonban nagy sikernek örvend a diák szerda, mely alkalommal népszerű hazai előadók tartanak egy közönségnapot nálunk, amikor nem csak a művészetüket mutatják be, hanem közös élményként csúszdázni, beszélgetni és sportolni is lehet velük. Hasonlóan kedvelt a hétvégi „vár a nyár” party sorozat, amikor DJ Dominique (Várkonyi Attila) belemelegítő zenét és animációt szolgáltat az élménymedence színpadán. Vasárnaponként vízi zumba party mozgatja meg a közönséget.

AquaCity Zalaegerszeg: Látogatóink számára legnépszerűbbek a csúszdák. Az éjszakai fürdőzés, strandpartik a fiatalokat vonzák, az egész napos rendezvények mindenkit megmozgatnak.

Hajdúszoboszlói Fürdő: A strandon a hullámmedence és a mediterrán tengerpart a sláger, az Aquaparkban a 4 pályás versenycsúszda, az Aqua-Palace Élményfürdőben többek között a szörf és a szauna szeánszok.

Napfényfürdő Aquapolis Fürdő Szeged: Legkedveltebb szolgáltatásaink közé tartoznak a csúszdák, szám szerint 13 (9 beltéri és 4 kültéri), összesen 1000 méter hosszúságú pályán kereshetnek szórakozást és kalandot a fürdővendégek. Szintén népszerű a csendes wellness, ahová csak 16 éven felüliek léphetnek be. Míg a jól felszerelt Baba- mama világ a kisgyerekes családok körében vonzó, addig a nagyobbakat a négyszintes labirintusos játszóház hozzá lázba.
Forrás: termalfurdok.com, itthon.hu

További fürdők
Nyugat-Dunántúl termálfürdői: három felejthetetlen fürdő
Utazás a fürdővilágban: barangolás gyógyfürőkben, aquaparkokban Magyarországon
Rudas Fürdő a testnek és a léleknek egyaránt tökéletes kikapcsolódás
Bükfürdő, minden korosztályt európai színvonalú szolgáltatások várnak